ОСТАННІ НОВИНИ

Свідків Єгови не пускали на стадіон «Україна»

|

Приблизно тридцять тисяч членів релігійної організації «Свідки Єгови» кілька годин чекали цієї суботи перед стадіоном «Україна» на відкриття свого конгресу. Угоду про проведення акції представники організації уклали з керівництвом «ФК Карпати». Стадіон «Україна», що перебуває у комунальній власності, «Карпати» орендують у міста.

За день до проведення конгресу за наполяганням окремих депутатів міської ради футбольний клуб розірвав угоду, повернувши замовникам авансовані гроші.

Попри це, у суботу 27 тисяч свідків Єгови зібралися в парку біля входу на стадіон і кілька годин чекали, співаючи релігійних пісень.

Терміново зібрана нарада за участі керівництва міської ради та керівників депутатських фракцій прийняла рішення дозволити проведення конгресу як виняток. За неофіційною інформацією, міськрада дала зрозуміти представникам «Свідків Єгови», що в майбутньому дозволів на проведення таких акцій на стадіоні «Україна» не даватимуть.

Наприкінці минулого року Львівські міська та обласна ради звернулися до Верховної Ради України з вимогою визнати релігійну організацію «Свідки Єгови» незаконною та заборонити її діяльність на території України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *