ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці вилучили понад 9 тисяч пляшок фальсифікованого алкоголю

|

Працівники податкової служби ДПА у Львівській області вилучили 9 з половиною тисяч пляшок фальсифікованого алкоголю та виявили понад 150 тисяч пляшок алкогольних напоїв за низькими цінами, повідомляє відділ.

Під час проведення перевірки магазинів-складів одного з приватних підприємств Львівщини, яке здійснює гуртову торгівлю продуктами харчування та алкогольними напоями, виявлено та вилучено фальсифікат.

Працівники податкової служби ДПА у Львівській області, перевіряючи магазин-склад на одній з львівських вулиць виявили 9560 пляшок горілки «Пшенична», ємністю 0,5 л.

Згідно з даними бухгалтерського обліку, на складі на залишку було 109 пляшок вищезгаданої продукції, а в наявності – 9560 пляшок, при цьому документи на отримання продукції були відсутні. Експертиза встановила, що марки акцизного збору на затриманій продукції не відповідають маркам акцизного збору встановленого зразка.

Під час перевірок на Львівщині інших фірм, які здійснюють гуртову торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, виявлено велику кількість алкоголю фірм зі східного регіону країни – 157894 пляшок за ціною 5,20 – 5,50 грн. Ця ціна є економічно необґрунтованою і викликає сумніви щодо походження цієї продукції та її відповідності встановленим нормам. Затримані алкогольні напої скеровано на експертизу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *