ОСТАННІ НОВИНИ

Курсанти МНС перемогли в Міжнародному фестивалі творчості

|

Курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС стали переможцями Міжнародного фестивалю творчості «Star wave-2007» (Зоряна хвиля-2007) в Угорщині. Як повідомляє прес-служба ЛДУ БЖД МНС, фестиваль проходив у Будапешті.

Хоровий колектив Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС отримав гран-прі та диплом лауреата фестивалю.

Крім творчого колективу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, у фестивалі взяли участь понад тридцять колективів з України та Європи. Визначатимуть переможців у вокальному, хореографічному, інструментальному, естрадному та образотворчому жанрах

Під час фестивалю представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відвідали Центр підготовки рятувальників, де зустрілися з його керівником генералом Янусом Блезіті. Львів’яни ознайомилися з системою підготовки рятувальників та структурою пожежно-рятувальної служби Угорщини. Обговорено питання щодо можливості проходження практики курсантами і студентами львівського навчального закладу в Угорщині.

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності співпрацює з більш ніж п’ятнадцятьма країнами західної і східної Європи. Уже понад шість років курсанти ЛДУ БЖД МНС їздять на стажування до Польщі, а польські кадети приїжджають до України, а з минулого року львів’яни мають змогу проходити практику в пожежно-рятувальних підрозділах Франції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *