ОСТАННІ НОВИНИ

Герман звинувачує опозицію в «брехні» про замахи на її лідерів

|

Член фракції Партії регіонів Ганна Герман звинувачує опозицію в поширенні інформації про можливі замахи на її лідерів для привернення уваги та підняття рейтингів.

“Наступну виборчу кампанію опозиція вже намагається зробити безпрецедентно брудною”, – цитує слова Герман прес-служба Партії регіонів.

“Саме з цією метою запускають в Інтернет (із передруковуванням опісля в інших засобах масової інформації) усілякі вигадані сценарії про нібито замовні вбивства, про ймовірні загрози для життя політиків із опозиції, які в такий спосіб пробують привернути увагу до своїх насправді незначущих осіб (типу Балоги та Луценка), щоб хоч якось підняти рейтинги”, – заявила депутат.

За її словами, “брудні технології, з яких помаранчеві є справжніми фахівцями, негативно вплинуть на суспільну мораль і підштовхнуть ще більше до маргіналізації, до сповзання певних суспільних прошарків на шлях наклепів, брехні, безпідставних звинувачень”. Інформує «Українська правда».

“Ця стежка – не в той бік, вона ніколи не приведе до праведної дороги. І йдучи нею, ми ніколи не побудуємо правової держави, де людські свободи є найвищою цінністю”, – зазначила Ганна Герман.

“Прикро, що опозиція знову починає кампанію не з діалогу про майбутнє нашої держави, а з бруду, вигадок і наклепів, забуваючи просту народну істину: брехнею світ обійдеш, але назад не вернешся”, – додала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *