ОСТАННІ НОВИНИ

Другий з’їзд руху „Матері в молитві” відбудеться у Стрийській єпархії

|

У Стрийській єпархії пройде другий з’їзд руху «Матері в молитві». Зокрема, близько трьохсот матерів зберуться 12 травня в місті Жидачів, аби спільно помолитися з нагоди ІІ єпархіального зібрання руху „Матері в молитві”.

Як повідомляє прес-секретар Стрийської єпархії Павло Худ, молитовні заходи відбудуться в місцевому храмі Воскресіння Господнього.

У Стрийській єпархії вперше засновано спільноту „Матері в молитві” у 2004 році. Її було створено при Кафедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці м. Стрий. У березні 2006 року Єпарх Стрийський призначив Анну Форостину координатором руху „Матері в молитві” на території Стрийської єпархії. На сьогодні в п’яти районах єпархії діє близько 64 спільноти, учасниками яких є понад сімсот матерів.

В Україні першу спільноту „Матері в молитві” засновано 2000 року у Львові. Згодом цей молитовний рух поширився по інших єпархіях як Греко-католицької церкви, так і інших церковних спільнот. На сьогодні в Україні налічується близько 200 груп молитовного руху „Матері в молитві”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *