ОСТАННІ НОВИНИ

За «депутатські» кошти влітку проведуть «ямкові ремонти»

|

Депутати Львівської міської ради затвердили ухвалу про виділення коштів на виконання депутатських повноважень в частині капітального ремонту житлового фонду та ремонту автомобільних доріг, так звані «ямкові ремонти», на суму 2 мільйони 250 тисяч гривень. Про це повідомила прес-служба міської ради.

З цих коштів на районні адміністрації припадає по 375 тисяч гривень, а на кожного депутата – по 50 тисяч гривень: 25 тисяч гривень на ремонт житлового фонду та ще 25 тисяч гривень на проведення ремонту автомобільних доріг.

Згідно з цією ухвалою депутати Львівської міської ради мають подати свої пропозиції з визначенням переліку об’єктів до 1 червня 2007 року. Або ж департамент житлового господарства та інфраструктури, районні адміністрації сформують свої пропозиції переліку об’єктів, і подадуть на затвердження депутатським фракціям до 10 червня цього року. Фінансування видатків здійснюватиметься у встановленому порядку за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті Львова на 2007 рік при наявності документів, поданих головними розпорядниками коштів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *