ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських підприємців вчитимуть уникати рейдерства

|

Львівських підприємців вчитимуть, як не потрапити під рейдерську атаку. Зокрема, саме з цією метою 18 квітня у Львові відбудеться «Перша міжнародна конференція «Антирейдер – Львів 2007 в Західному регіоні України».

«Підприємці мусять зайняти більш активну позицію щодо захисту від рейдерства. Але хтось їх мусить цьому навчити», – розповів під час сьогоднішньої прес-конференції начальник робочої групи територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку у Львівській області, президент Асоціації економічної безпеки В’ячеслав Ембаєв.

За його словами, участь у конференції візьмуть найкращі антирейдери, які приїдуть з Казахстану та Росії. «Ми запросили найкращих», –зауважив В’ячеслав Ембаєв.

Наразі, це перша пілотна конференція у Львові, на якій говоритимуть про захист від недружніх поглинань. До участі у ній запрошено представників дев’ятьох областей західної України.

Питання щодо протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств Львівської області займається спеціальна Обласна робоча група.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *