ОСТАННІ НОВИНИ

Обласний центр зайнятості проведе «Марафон актуальних професій»

|

«Марафон актуальних професій», який організовує Львівський обласний центр зайнятості, проходитиме на Львівщині з 14 до 30 травня. У рамках заходу буде презентовано близько 30 професій, які користуються попитом на регіональному ринку праці. Про це повідомили в обласному центрі зайнятості.

В усіх містах області відбудуться Дні професій, економічні і професіографічні екскурсії для молоді, зустрічі і круглі столи з працедавцями. Метою останніх є популяризація актуальних професій, можливість їх здобуття у відповідних навчальних закладах з подальшим працевлаштуванням на конкретних підприємствах. Різноманітні інформаційні, рекламні, фото і відеоілюстративні матеріали також допомагатимуть учасникам Марафону скласти реальне уявлення про ту чи іншу професію (спеціальність), умови праці, рівень зарплатні на підприємствах, що діють в тому чи іншому районі (місті), соціальну захищеність працівників, перспективи кар’єрного росту тощо.

Особливість Марафону актуальних професій полягатиме у тому, що його учасники формуватимуться у спеціальні цільові групи (до 25 осіб), які працюватимуть за диференційованими сценаріями. Це, зокрема, представники органів місцевої влади та самоуправління, керівники закладів освіти, учнівська молодь у супроводі класних керівників, членів батьківських комітетів, а також молоді люди, котрі перебувають на обліку в центрах зайнятості і не мають спеціальної освіти або професії (спеціальності), що користується попитом на ринку праці. У Львові відкриття Марафону відбудеться у Шевченківському районному центрі зайнятості міста за адресою: вул. Бортнянського, 11а. Першою о 12 годині презентуватиметься професія «Електрогазозварник».


Закінчиться загальнообласний захід Парадом професій у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *