ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник нагородив ветеранів, матерів-героїнь, працівників культури

|

У ЛОДА нагородили матерів-героїнь, ветеранів Великої Вітчизняної війни, працівників культури та інших заслужених діячів. Державні нагороди та почесні грамоти вручав голова ЛОДА Петро Олійник.

Зокрема, згідно з указом Президента України від 28.02.2007 року №161/2007 почесним званням «Мати-героїня» та орденом нагородили десятьох багатодітних матерів Львівщини.

За особисту мужність і самопожертву у боротьбі з фашистськими загарбниками, за свободу і незалежність Вітчизни, вагомий внесок у розвиток ветеранського руху ордени «За заслуги» III ступеня отримали голова Старосамбірського районного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Тадей Пірожок та голова Ради старійшин об’днання ветеранів Андрій Відренко.

Ордени «За заслуги» III ступеня також отримали члени Львівського обласного організації товариства політичних в’язнів і репресованих Зіновій Беня та Дмитро Пробко. Зокрема, таким орденами нагородили дев’ятьох мешканців області.

Під час урочистостей почесне звання «Заслужений лікар України» та відповідну нагороду отримав головний лікар Львівського обласного дитячого спеціалізованої клінічної лікарні Олександр Мендюк.

Також, Катерині Щудло, Анні Семенюк та Мирославі Дрогомирецькій вручили ордени княгині Ольги III ступеня. Звання та орден «Заслуженого працівника культури України» отримали художник-реставратор вищої категорії Львівської галереї мистецтв Лілія Волкова та доцент Львівської державної музичної академії М. Лисенка Надія Бабинець.

До речі, подяки за сумлінну працю отримали деякі працівники ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *