ОСТАННІ НОВИНИ

Через випробування мереж не буде гарячої води

|

З середини травня до середини червня ЛКП “Залізничнетеплоенерго” та ЛМКП “Львівтеплоенерго” проводитимуть гідравлічні випробування теплових мереж на щільність, повідомив під час прес-конференції заступник директора з експлуатації “Львівтеплоенерго” Любомир Розмус.

“Якщо ми зробимо це зараз, на початку літа, а потім повторно у вересні, то матимемо на зиму гарантію, що принаймні в тих місцях, де проведено ремонт, аварій не станеться”, зазначив Л. Розмус.

Щоб мінімізувати незручності для мешканців, підприємства проводитимуть роботи почергово. Так ЛКП “Залізничнетеплоенерго” спершу, з 14 до 19 травня відключить подачу гарячої води від котельні на вул. С.Петлюри, 4а, котельні на вул. Караджича,11а, котельні на вул. Сяйво17а, котельні на вул. Роксолани,26а та котельні на Широкій,79а. Через тиждень, з 21 до 26 травня, не подаватимуть гарячої води котельні у Рясне-2, на вул. Кульпарківській,95а, на вул. Шевченка,362 та на вул. Патона,2а.

ЛМКП “Львівтеплоенерго” не подаватиме гарячу воду з 14 травня до 4 червня в усі будинку Сихівського району; у Франківському районі на вул. В.Великого, Науковій, Симоненка, Кн. Ольги, Пулюя, Лазаренка, Моршинській; у Личаківському районі – на вул. Китайській, Ярошинської, Дж.Вашингтона, Лисинецькій, Пасічній, оскільки усіх їх обслуговує Львів-ТЕЦ.

Любомир Розмус уточнив, що вода взагалі не подаватиметься лише до 18 травня. Далі у міру завершення базових обстежень у ті будинки, де недоліків не буде виявлено, гарячу воду подаватимуть з ТЦ “Південна”, котельні на вул. Китайській, 12а та на вул. Пулюя, 34а.

У разі ж виявлення пошкоджень тепломереж термін відсутності гарячої води може бути продовжено, передає ZAXID.NET.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *