ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни винні «Львівгазу» 29 млн гривень

|

Від початку року жителі Львова наростили борги за газ на два мільйони – з 27 до 29 мільйонів, повідомив на сесії міської ради заступник голови правління ВАТ Львівгаз» Василь Наумець.

За його словами, якщо борг квартири перевищує тисячу гривень, такого споживача відмикають від мережі. На сьогодні від’єднано 170 споживачів. Від початку року їх число сягало 400, але через відімкнення люди почали активно платити.

Пана Наумця запросили, щоби з’ясувати проблему з боргами населення. Крім того, у депутатів були запитання щодо якості газопостачання і щодо штучного накручування боргів, бо з цього приводу до депутатів надходили скарги.

Стосовно якості, то В. Наумець запросив депутатів і журналістів на підприємство, щоб побачили, як воно працює і мали свою думку. А щодо накручування, то заступник голови правління зазначив, що «Львівгаз» використовує законну методику нарахування.

«Ми маємо понад 255 тисяч абонентів, тому оператори не можуть обійти всіх водночас. Вони знімають показники з 15 числа, тому під кінець місяця, коли виписують квитанцію, можуть бути неточності», – каже пан Наумець. Але, за його словами, у квитанції є графа, де мешканець сам може вписати суму, яку він оплачує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *