ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко створив Координаційну раду з Євро-2012

|

Президент Віктор Ющенко створив Координаційну раду з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Про це йдеться в указі Президента «Про забезпечення підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу», повідомили «proUA» у прес-службі глави держави.

Згідно з указом очолює Координаційну раду Президент, його заступником призначається прем’єр-міністр.

Крім того, до складу Координаційної групи входять: перший віце-прем’єр-міністр Микола Азаров, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, Перший заступник Глави Секретаріату Президента Іван Васюник, радник Президента Віталій Кличко, міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Віктор Корж.

Крім того, згідно з указом, до складу Координаційної групи входять Президент України у 1991-1994 роках Леонід Кравчук , президент Федерації футболу України, член Виконкому УЄФА Григорій Суркіс, народний депутат, президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич, віце-прем’єр-міністр Дмитро Табачник, народний депутат Микола Томенко та Міністр закордонних справ Арсеній Яценюк.

Указом доручається Кабінету Міністрів України утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Організаційному комітету Президент доручив у місячний строк подати на затвердження Координаційній раді план заходів на 2007 – 2012 роки щодо підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Ющенко визнав таким, що втратив чинність, Указ Президента від 24 квітня 2007 року «Про заходи щодо забезпечення підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2012 року з футболу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *