ОСТАННІ НОВИНИ

Пластуни відкривають таборовий сезон

|

З 11 по 13 травня поблизу села Поляни Жовківського району Львівської області буде проводитися табір львівського осередку Пласту – «Свято Весни», передає прес-служба осередку.

У такий спосіб вже 17-ий рік поспіль львівські пластуни відкривають таборовий сезон і вшановують свого патрона – св. Юрія. Цьогорічне “Свято Весни” буде присвячено 95-літтю існування організації.

Організатори «Свята Весни» планують зібрати понад 700 пластунів, які візьмуть участь у триденному таборуванні. Під час цього заходу вони зможуть позмагатися між собою в різноманітних сферах практичного пластування.

Основним завданням для кожної з команд буде розбити табір, оснастити його всім необхідним, а головне – яскраво і оригінально оформити. Крім цього учасники «Свята весни» візьмуть участь у змаганнях з першої медичної допомоги, куховарення, спортивних ігор. Обиратимуть кращого в мистецьких та інтелектуальних конкурсах, а також у конкурсі радіореклами. Таким чином за підсумком балів визначать найкращий курінь Львівського осередку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *