ОСТАННІ НОВИНИ

Суд відмовив Калинюкові

|

Львівський Апеляційний суд відмовив у задоволенні скарги головного комуніста Львівської області Олександра Калинюка у справі проти депутата Львівської міськради від УНП Віри Лясковської та Львівської облрад, передає прес-служба ЛОО УНП.

На сесії Львівської облради Віра Лясковська розкритикувала його звернення щодо встановлення на території тюрми Лонцького пам’ятника енкаведистам. Як відомо, пан Калинюк вимагав від Віри Лясковської вибачитись за поширення недостовірної інформації та 2 тисячі грн. моральної компенсації.

У судовому засіданні апеляційного суду 7 травня взяли участь, крім Віри Лясковської, депутати Львівської обласної ради Лариса Федорів (УНП) та Михайло Ваврин, а також Ірина Калинець.

Віра Лясковська так прокоментувала рішення суду: «Судді відмовили в задоволенні комуністичних потреб пана Калинюка та залишили його без дотацій. Ураховуючи те, що Калинюк не має ні моралі ні совісті, то нехай цю відсутність йому компенсують однопартійці із ще невичерпаних запасів «золота партії».

23 січня 2007 року завершився судовий процес за позовом першого секретаря львівського обласного комітету КПУ Олександра Калинюка до депутатки Львівської міської ради Віри Лясковської та Львівської обласної ради. Справу розглядали понад півроку в Галицькому районному суді. Із рішенням, яким відмовлено в задоволенні позовних вимог, О. Калинюк не погодився, а тому подав апеляцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *