ОСТАННІ НОВИНИ

Світлофори на перехрестях Львова облаштують «зеленою стрілкою»

|

Для експерименту світлофори на 18 перехрестях Львова облаштують «зеленою стрілкою», яка дозволить врегулювати в проблемних місцях рух транспорту. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області полковник Василь Струс.

За його словами, таке новаторство обійдеться місту копійки, бо це буде окремий сектор до світлофора, який не буде навіть горіти.

Принцип роботи такої стрілки пояснив пан Струс: «Горить червоне світло, але повертати направо можна, пропустивши перед тим пішоходів та не заважаючи іншим учасникам дорожнього руху, які в той момент їдуть на зелене світло».

Якщо експеримент буде вдалим, такі ж «зелені стрілки» встановлять ще на вісьмох перехрестях, запевнив пан Струс. Загалом у місті на 26 перехрестях з ’ являться допоміжні стрілки.

«Важливо, що ці «зелені стрілки» дозволять розвантажити центральну частину Львова. Вони будуть на перехресті Кульпарківської – Перфецького, Зеленої – Липової Алеї, Городоцькой – Виговського та інших», – додав Василь Струс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *