ОСТАННІ НОВИНИ

Застій у земельних торгах вдарить по інтересах міста – Пшевлоцький

|

Застій у процесі проведення земельних аукціонів у Львові завдасть болісного удару по інтересах міста. На думку начальника Львівського обласного головного управління земельних ресурсів Миколи Пшевлоцького, стагнації у цьому сегменті мерія може уникнути, якщо відійде від попередньої практики проведення земельних торгів.

«Однією з причин непроведення у Львові аукціонів є спроба відразу підняти планку – встановити мінімальну ціну продажу, яка суттєво відрізняється від експертної. Думаю, цей механізм недопущення заниження ціни продажу землі себе вичерпав», – зазначив Микола Пшевлоцький сьогодні на прес-конференції.

На його думку, є дуже багато способів, якими міська влада Львова може збудувати свою політику гнучко і адаптовано до потреб міста та можливостей бізнесу. «Наприклад, визначаючи кількість і величину кроку в торгах», – сказав він.

Нагадаємо, у цьому році Львівська міська рада провела лише один земельний аукціон. Зазвичай земельні торги, призначені на конкретне число, скасовувалися через відсутність заявок покупців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *