Кендзьор думає, що Янукович насправді полетів до Москви, а не до Барселони

|

Народний депутат V скликання від фракції «Наша Україна» Ярослав Кендзьор заявив, що «є велика ймовірність того, що Янукович полетів не до Барселони, до Москви, аби узгодити з очільниками Кремля подальші кроки «російського сценарію». Про це повідомляє прес-служба «Нашої України».

“Дивно, що аби підлікувати давню травму коліна, треба їхати так далеко. Я переконаний, що у Києві є фахівці, які б могли йому допомогти”, – зауважив він.

“Летіти закордон, коли вирішується по суті доля держави, коли в розпалі переговори між політичними силами, коли засідає робоча група щодо дострокових виборів – виглядає безглуздо”, – наголосив Кендзьор.

“Я неодмінно просив би журналістів провести розслідування таких фактів”, – додав він.

“Не виключаю, що Янукович полетів в Москву домовлятися про російський сценарій. Хоча можна було б зробити простіше, заявити, що він йде в Москву лікуватися, а заодно отримати інструкції, як діяти далі”, – підкреслив народний депутат.

Кендзьор вважає, що Москві дуже не до вподоби те, що зараз відбувається в Україні, тобто нормалізація стосунків та врегулювання політичної кризи через дострокові вибори. “Кремль неодмінно буде намагатися втручатися в наші справи і нав’язати нам інший сценарій виходу з політичної кризи”, – наголосив Ярослав Кендзьор.

Як повідомлялось, 7 травня прем’єр-міністр Віктор Янукович відбув до Барселони для медичної консультації і можливого лікування у зв’язку з сезонним загостренням і посиленням болю в коліні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *