ОСТАННІ НОВИНИ

Фестиваль «наЛІТ» - 2007 пройде цими вихідними у Львові

|

Літературно-мистецький фестиваль «наЛІТ» – 2007 відбудеться 12-13 травня у Палаці культури заводу ЛОРТА, що по вулиці Ряшівській, 2 і презентуватиме літературні проекти львівських, київських, харківських, житомирських, тернопільських, ужгородських та білоруських літераторів та музикантів, а також українсько-литовський проект «Синтезія». Гасло фестивалю: “Мистецькі нашарування на літературному ґрунті”. Про це повідомили організатори фестивалю.

Організаторами фестивалю є Літературно-мистецьке видання “ТРИ”, Міська громадська організація «Арт-Тур» та Молодіжне театральне збіговисько “Драбина”. Ідея літературно-мистецького фестивалю «наЛІТ» полягає в поєднанні різних видів мистецтва на літературному ґрунті. Такий синтез полегшує сприйняття літературних, зокрема поетичних творів, та робить їх цікавішими та доступнішими для широкого кола читачів-слухачів-глядачів.

Уперше фестиваль «наЛІТ» було проведено 29 вересня – 1 жовтня 2006 року в рамках святкування 750-ої річниця міста Львова на території музею модерного мистецтва, що розташований по вул. Валовій. Фестиваль об’єднав у собі молодих митців та літераторів з усіх куточків України (Києва, Львова, Вінниці, Житомира, Сімферополя, Ужгорода, Луганська, Чернівців, Харкова, Миколаєва) та з-за кордону (Білорусі та Польщі).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *