ОСТАННІ НОВИНИ

Дозвільний офіс розглянув 104 заяви

|

Понад сто заяв розглянув за кілька тижнів роботи «Дозвільний офіс» міської ради та надав майже 120 консультацій, передає прес-служба міської ради.

Найбільша кількість прийнятих заяв та наданих консультацій для видачі документів дозвільного характеру стосуються управлінь економіки та архітектури. Відтак стосовно дозволів на розміщення об`єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг адміністратори «Дозвільного офісу» спільно з представниками управління економіки надали 39 консультацій та розглянули 20 заяв.

Щодо дозвільних документів управління архітектури – 52 звернення, стосовно дозволів управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин – 38 звернень та 29 звернень щодо отримання дозвільного документа управління охорони історичного середовища.

Загалом за час роботи в управлінні «Дозвільний офіс» надано 117 консультацій та розглянуто 104 заяви на отримання документів дозвільного характеру.

За словами начальника управління Романа Назаровця, до деяких установ мешканці і надалі продовжують звертатися безпосередньо. Серед них львівська міська санітарно-епідеміологічна станція та управління МНСУ у Львівській області.

Управління «Дозвільний офіс» працює у Львівській міській раді від 17 квітня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *