ОСТАННІ НОВИНИ

Готельний комплекс "Дністер" змінив власників

|

Власниками акцій ВАТ “Туристично-готельний комплекс “Дністер” 27 квітня стали Lotos Project Limited United Kingdom (24,86% у статутному фонді ВАТ) і кіпрська приватна компанія з обмеженою відповідальністю Wenox holding Limited (23,87%).

Згідно з офіційним повідомленням ВАТ, закрито рахунки власників великих пакетів акцій готельного комплексу Calefort Developments Limited United Kingdom, що володіла 20,57% його СФ, Turla Trading Limited United Kingdom (21,27% УФ) і ТОВ “Об`єднана фінансова група” (21,27% СФ).

Зберігачем 70,95% акцій ВАТ “Туристично-готельний комплекс “Дністер” стало ВАТ “Перший інвестиційний банк”, власником 12,57% статутного фонду компанії в офіційній публікації названо “ІНГ Банк Україна”

Як повідомлялося з посиланням на дані Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку України, станом на 30 серпня 2006 року 21,3% акцій “Дністра” належали Turla Trading Limited, 20,6% – Calefort Developments Limited, 19,6% – Emsworth Assets Limited (всі – Велика Британія).

Комплекс в 2005 році збільшив чистий прибуток у понад два рази – до 3,568 млн грн.

ВАТ “Туристично-готельний комплекс “Дністер” створено в 1994 році на базі держпідприємства ТГК “Дністер”. У структуру підприємства входить готель і ресторан.

Готель “Дністер” входить у мережу Premier Hotels, якою управляє компанія Premier International LTD (ТОВ “Прем`єр Інтернешнл”).

У планах компанії Premier International Ltd. – приведення готелю в повну відповідність із міжнародними стандартами класу “4 зірки”.

До мережі Premier Hotels також належать готелі “Прем`єр Палас” (Київ), “Ореанда” (Ялта, АРК), “Star” (Мукачеве, Закарпатська обл.), “Лондонська” (Одеса), “Cosmopolit” (Харків), передає www.document.org.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *