ОСТАННІ НОВИНИ

19 травня – "Львівський бал"

|

У приміщенні Львівського будинку вчених 19 травня відбудеться четвертий «Львівський бал». Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції керівник проекту Андрій Цебенко, цьогорічній Бал відрізнятиметься від попередніх своєю родзинкою.

Зокрема, під час четвертого «Львівського балу» пройде справжнє театралізоване дійство: господарі Балу – Король Лев і Королева Констанція влаштують незабутнє феєричне свято. «Театралізоване дійство полягатиме у конфлікті між Королем і Королевою», – розповів Андрій Цебенко. Ролі Короля й Королеви виконуватимуть актори Національного академічноо драматичного театру імені Марії Заньковецької Валентина Щербань-Коптюх та Ігор Гаврилів.

Крім того, гості Балу зможуть побачити показові виступи бальних та латиноамериканських танців призерів чемпіонатів Європи, почути спів у виконанні таких зірок як Лілія Ваврін, Борислава Білоцерківська, Наталія Поліщук. Ще однією особливістю цьогорічного Балу стане виступ київського оперного виконавця Олега Лисія.

До речі, сьогодні підготовчі танцювальні курси Балу відвідує близько 50 осіб. А 17 травня розпочнуться майстер-класи з бального етикету. За словами Андрія Цебенка, на класах навчатимуть правилам поведінки на Балу.

Не зважаючи на невелику кількість запрошень (їх лише 300), взяти участь у святі танцю зможе кожен львів’янин. У травневому номері журналу «РІА» будуть опубліковані спеціальні питання, а хто на них відповість, отримає можливість потрапити на Бал безкоштовно. Запрошення ж на четвертий «Львівський бал» коштує 200 гривень. Щоправда, для гостей, які прийдуть групою понад дві особи надаються 10% знижки. На сьогодні вже реалізовано 200 запрошень.

До речі, під час Балу гості зможуть оглянути вишуканий показ колекції бальних суконь від салону «Два серця».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *