ОСТАННІ НОВИНИ

Міські обранці в баскетболі поступились обласним

|

Учора в Львівському палаці спорту “Будівельник” відбувся товариський матч з баскетболу між командами Львівської міської та Львівської обласної рад. Щоправда, проти “чистої” (у сенсі складу) команди міських обранців грала радше не команда облради (із Львівської обласної ради був лише лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок), а команда “Львівські леви”, котра у березні цього року розійшлася внічию із “Зірками Києва”. Відтак результат матчу – 34:24 на користь так званих обласних депутатів – виглядав цілком логічним і закономірним.

Ще перед початком гри баскетболісти з Ратуші Володимир Гірняк та Юрій Кардашевський звернули увагу журналістів на “підстави” у команді облради. У відповідь на це окремі представники команди облради періодично звинувачували суддю матчу у корумпованості – мовляв, “судді пообіцяли земельну ділянку, за що суддя і додає неіснуючі очки команді міста”.

За команду Львівської міської ради грали бютівці Роман Федишин, Юрій Кардашевський та Олег Породко, уенпіст Володимир Гірняк та депутат від “Пори” Іван Кардаш. “Честь” Львівської облради відстоювали Олег Тягнибок, ректор Українського католицького університету Борис Гудзяк, начальник відділу спорту управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Олександр Пазичук, головний тренер БК “Львівська політехніка” Віталій Детюк та інші.

Почесний громадянин Львова отець Борис Гудзяк став кращим бомбардиром матчу. Найактивнішим (і єдиним, окрім представників ЗМІ) вболівальником визнано депутата Львівської обласної ради від УНП Олега Немчінова, котрий особисто не брав участі у грі “через відсутність спортивного взуття”. Повідомляє “Zaxid.net”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *