ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко подякувала всім політикам за мужність

|

Україна проходить етап очищення і народження справжніх елементів демократії. Про це на прес-конференції у суботу заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко, передає офіційний сайт БЮТ.

«Сьогодні, коли відбуваються дострокові вибори, демократія в Україні зробила свої перші кроки», – сказала Юлія Тимошенко, додавши, що «Україна народжується сьогодні як вже достатньо стабільна демократія».

Юлія Тимошенко подякувала усім політикам «з усіх без виключення таборів», що після вчорашнього дня «всі знайшли в собі мужність зробити крок назустріч і народу України, і логіці, і справедливості». Крім того, вона подякувала всім політикам за те що вони «знайшли в собі мужність погодитися з достроковими виборами і, власне, пройти ще раз процедуру очищення і горнило народного вибору».

Юлія Тимошенко висловила переконання, що «дострокові вибори народять таку унікальну якість для українського парламенту, коли тільки 3 мільйони голосів, а не 3 мільйони баксів будуть визначати обраних політиків, обрану політичну силу, створення коаліції, опозиції».

«Я думаю, що саме вибір людей після цих дострокових виборів буде визначальним», – сказала вона.

Юлія Тимошенко наголосила, що «оголошення дострокових виборів і погодження з цими достроковими виборами визнали всі без виключення».

Також лідер БЮТ переконана, що «з цієї політичної кризи Україна вийде сильнішою, потужнішою, абсолютно оновленою». Крім того, вона висловила переконання, що «всі політичні кризи залишилися в минулому».

«Від дострокових виборів безумовно виграє народ України, вірніше – він вже виграв», – сказала Тимошенко. Як приклад, вона навела підвищення урядом з 1 березня пенсій і заробітних плат.

«Це значить, що дострокові вибори приведуть до серйозного кроку вперед щодо рівня життя людей», – підкреслила лідер БЮТ.

Крім того, Юлія Тимошенко сказала, що не тільки українські політики, а й політики сусідніх країн «отримали певний додатковий свіжий подих». «Україна стає прикладом, як без будь-якого зовнішнього втручання, що мені дуже приємно, без будь-якого тиску, виключно своїми політичними силами Україна вийшла з цієї кризи – і вийшла сильною», – сказала Юлія Тимошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *