ОСТАННІ НОВИНИ

Суд розглядатиме справу керівника, який ухилився від сплати 1,5 млн грн податку

|

Прокуратура Львівської області затвердила обвинувальний висновок у кримінальній справі про обвинувачення директора одного із приватних підприємств Львова в ухиленні від сплати податків на суму понад 1,5 млн грн.

Як повідомила прес-служба прокуратури Львівщини, під час досудового слідства встановлено, що директор підприємства впродовж 2001 – 2003 років реалізовував товарно-матеріальні цінності підприємствам області. Однак з метою ухилення від сплати податків керівник вносив неправдиві дані про обсяг доходу в податкові декларації, чим знижував податкові зобов’язання підприємства.

Унаслідок таких «махінацій» бюджет держави недоотримав понад 1,5 млн грн.

Кримінальну справу порушено за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.212 КК України, санкція статті якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років. Кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано в суд для розгляду по суті.

Крім того, прокуратура затвердила обвинувальний висновок та скерувала в суд кримінальну справу про обвинувачення директора одного з приватних підприємств, який в аналогічний спосіб ведення злочинної діяльності ухилився від сплати податків на суму понад 400 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *