ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович обіцяє найближчим часом займатися лише економікою

|

Прем`єр-міністр Віктор Янукович обіцяє займатися найближчим часом не підготовкою до дострокових виборів, а винятково економікою. Про це він заявив під час свого виступу на мітингу прихильників коаліції на Майдані Незалежності.

“Я буду займатися тільки економікою. Виборами будуть займатися інші люди, а я буду вірити в те, що ви зробите висновки. Мені набридли вибори, навіть більше ніж вам”, – зазначив прем`єр.

“Ми з вами повинні дати гідну відповідь всім тим, хто намагається стояти у нас на шляху будівництва нашої країни, хто намагається будь-яким чином завойовувати свої крісла в затишних кабінетах і потім використовувати це для себе і свого оточення. Так влада чинила 15 років незалежності країни”, – додав він.

Янукович закликав людей вірити у самих себе, “що ми на власній землі є господарями, ми несемо за це відповідальність, ми повинні зробити все, щоб наша країна була сильною”.

“Хочу запевнити вас, що уряд зробить все, щоб підвищити економіку, підняти рівень добробуту, щоб нашу державу поважали в усьому світі і ми з вами були поважними людьми”, – заявив прем`єр.

Янукович подякував присутнім за їхні “теплі, доброзичливі очі” і привітав з наступаючим Днем Перемоги.

Крім того прем`єр вибачився перед киянами “за те, що ми створюємо незручну для них ситуацію”. “Думаю, вони нас розуміють, бо ми відстоюємо і їхні інтереси”, – цитує Януковича Українська правда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *