ОСТАННІ НОВИНИ

На День Львова міліція працюватиме в посиленому режимі

|

Під час святкування Дня міста львівська міліція працюватиме в посиленому режимі. Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції заступник начальника Львівського міського управління Головного управління МВС у Львівській області Сергій Маруняк, протягом 5-6 травня у Львові патрулюватиме 980 міліціонерів.

Свою роботу працівники міліції зосередять не лише в місцях найбільшого скупчення людей, а й у більш віддалених районах. Саме для цього створено спеціальні мобільні групи.

За словами Сергія Маруняка, на День міста у Львові також працюватимуть додаткові наряди з працівників міліції з райвідділів. Проте найбільше міліціонерів 5-6 травня можна буде побачити таки в центральній частині міста. Перш за все, це площа Ринок, вулиця Стрийська та Парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького.

До речі, працюватимуть на День міста і додаткові автопатрулі – до 50 працівників ДАІ.

«Хочу попросити львів’ян обмежити використання автотранспорту на День міста», – додав Сергій Маруняк. За його словами, завтра з 15.00 години буде обмежено проїзд транспорту вулицями Стрийська та Гвардійська, де відбуватимуться концерти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *