ОСТАННІ НОВИНИ

Медичні заклади підготовлені до надання допомоги під час святкування Дня міста – Зуб

|

Львівські заклади охорони перебувають у підвищеній готовності для надання необхідної допомоги під час святкування Дня міста. Саме так стверджує начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб. Про це він заявив під час сьогоднішньої прес-конференції.

«Усі заклади охорони здоров’я міста Львова приведені у підвищену готовність, заготовлено резерв лікарських закладів, якщо будуть масові поступлення», – розповів Зуб.

За словами начальника управління охорони здоров’я, на День міста допомогу надаватимуть такі базові заклади, як Восьма клінічна лікарня Львова, Лікарня швидкої медичної допомоги та Комунальна інфекційна клінічна лікарня. Крім того, на День Львова в місті працюватимуть додаткові бригади швидкої медичної допомоги. Зокрема, бригади швидких чергуватимуть у місцях найбільшого скупчення людей. П’ятого травня «швидка» розташується на проспекті Свободи біля пам’ятника Т. Шевченкові. Чергуватимуть бригади й на площі Ринок та біля монумента слави на вулиці Стрийській. Наступного дня, шостого травня, – на площі Ринок, у Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, на проспекті Свободи під час шоу «Світлячки Львова» та на площі Галицькій, де відбуватиметься найбільша кількість заходів.

Володимир Зуб також звернувся до літніх людей та львів’ян, які хворіють на серцево-судинні захворювання, утриматися від присутності на масових гуляннях. «І прохолодна, і спекотна хвороба можуть сприяти загостренню серцево-судинних захворювань. Я прошу поставитися до цього питання серйозно», – додав Зуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *