ОСТАННІ НОВИНИ

Питання щодо приміщення квиткових кас на вулиці Гнатюка вирішуватимуть у суді?

|

Конфліктну ситуацію стосовно приміщення квиткових кас на вулиці Гнатюка, 22 ,можливо, вирішуватимуть уже усудовому порядку. Щоправда, поки йдеться лише про надання міській раді можливості зробити замір приміщення.

Як розповів під час сьогоднішньої виїзної наради начальник управління комунальної власності Євген Климкович, такий замір дасть можливість або укласти договір оренди, або ж здійснити передачу цього об’єкта з одного балансу на інший. Спроби здійснити проміри приміщення вже відбувалися двічі, однак жодного разу працівники квиткових кас не дозволили це зробити. Сьогодні представники БТІ намагалися зробити заміри приміщення втретє, проте знову отримали відмову. У касах відповіли просто: «Ми не маємо права вас впускати». Хоча, за словами Климовича, управління зверталося до начальника Львівської залізниці пана Мостового з листом щодо забезпечення доступу до приміщення кас для зняття промірів.

«Тепер ми звернемося до юридичного управління і будемо здійснювати заходи, щоб уможливити доступ до приміщення для виконання своїх службових обов’язків працівників управління комунальної власності і міського бюро технічної інвентаризації. Можливо, будемо залучати виконавчу службу, будемо врегульовувати це питання в судовому порядку», – розповів після чергової відмови Євген Климкович.

Приміщення квиткових кас на Гнатюка, 22 перебуває на міському балансі. Львівська залізниця вже не перший рік користується ним без будь-якої оплати. Наразі мерія хоче вирішити це питання і отримати від залізниці орендну плату. Залізниця, своєю чергою, відмовляється від такої пропозиції. За попередніми оцінками, якщо б вона погодилась, то мала б сплачувати місту щомісяця близько 20 тисяч гривень оренди. «Якщо залізниця таки відмовиться платити оренду, я думаю, що найлогічнішим кроком було би шукати орендаря, який буде згодним цю оренду платити. Тим більше такий об’єкт у центрі міста», – додав Климкович.

У 2003 році залізниця звернулася до міської ради з проханням передати приміщення на вулиці Гнатюка на баланс залізниці. Мерія ж запропонувала оренду, на що Львівська залізниця відповіла мовчанкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *