ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий цікавиться дахами

|

Міський голова Андрій Садовий провів виїзну нараду в будинку на вулиці Мазепи,14, де минулого року проводили ремонт даху. У нараді взяли участь перший заступник міського голови Микола Одуха, директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Марія Желіско, начальник управління житлового господарства Іван Квик, начальниця управління контролю та аудиту Іванна Юрейко.

Під час наради посадовці обстежили покрівлю будинку і виявили низку недоліків у виконанні робіт – повідомляє прес-служба міської ради.

За інформацією управління контролю та аудиту, ціни на покрівельні матеріали в кошторисах на цей будинок було значно завищеноі. Загалом на ремонт даху було витрачено близько 70 тисяч гривень. Участь у нараді взяли також фахівці з виконання ремонтів покрівель, які надали технічні консультації щодо якості та ціни матеріалів, які використовувалися під час ремонтів.

За підсумками наради міський голова доручив першому заступнику Миколі Одусі детально вивчити цей випадок, фірму-підрядника зобов’язати за власний кошт виправити недоліки, а посадових осіб міської ради, винних у порушеннях, притягнути до відповідальності. До того ж міський голова наголосив на неприпустимості участі фірми, яка виконувала роботи в будинку на вул. Мазепи, 14, у виконанні будь-яких інших робіт на замовлення міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *