ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни обкрадають квітники

|

Жителі Львова обкрадають квітники в центрі міста. Про це під час брифінгу журналістам поскаржилася голова Галицької райадміністрації Ірина Маруняк.

За її словами, крадіжка сталася в ніч на четвер на перетині вулиці Шевської і Краківської – із дев’яти клумб зникла вся квіткова розсада. Розсаду й оформлення фінансувала фірма «Інтехно-Львів, якій це обійшлося в 1650 грн. плюс робота дизайнера.

Крім того, голова райадміністрації оповіла, що біля пам`ятника Шевченкові виривали братчики. І. Маруняк стурбована такою ситуацією, бо Галицька РДА має великі плани щодо уквітчання центру Львова.

За її словами, райадміністрація хоче витратити на розсаду 120 тис грн. Уже зараз з’явилися 23 клумби – біля Латинської катедри і пам’ятника Шевченкові . Сьогодні садять квіти на Ринку – це будуть квіти на ліхтарях. Ще планують посадити 100 кущів троянд біля обласної прокуратури. А між пам’ятником Шевченку і фігурою Матері Божої висадять клумбу-ківш.

Біля пам’ятників Шевченкові та Міцкевичеві будуть квіти-куполи, але вони з’являться не раніше 18 травня. Решта композицій мають бути готові до завтра.

Крім того, районна влада планує висадити квіти біля пам’ятників Грушевському і Федорову, а також біля торгового центру «Добробут».

За словами І. Маруняк, міліція охоронятиме квіти, але вночі важко встежити, тому вона звертається до жителів Львова не нищити ці насадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *