ОСТАННІ НОВИНИ

На прилеглих до Ринку вулицях почала роботу зона платного паркування

|

На вулицях Сербській, Братів Рогатинців, Староєврейській, Федорова, Архівній від учора почала функціонувати зона платного паркування, передає прес-служба міської ради. Зона паркування два тижні працюватиме в режимі моніторингу. Контроль та збір коштів за паркуванням автотранспорту здійснює ЛКП «Муніципальна дружина».

В’їзд та виїзд у зоні паркування відбувається з вулиць Сербської та Федорова. Інші вулиці в районі площі Ринок заблоковано квітниками, які унеможливлюють неконтрольований рух. У зоні паркування працює чотири працівники муніципальної дружини.

Вартість 1 години паркування коштує 1 гривню, із яких 51 копійка йде до міського бюджету, а 49 на послуги операторів паркування.

У центральній частині міста вже організовано платне паркування на вулицях Січових Стрільців, Костюшка, Гнатюка, Коперніка, Вірменській, Лесі Українки, Низький Замок, Валовій, Театральній, Торговій, площі Підкови, проспекті Шевченка. До міського бюджету від цих вулиць щомісяця надходить близько 16 тисяч гривень збору за паркування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *