ОСТАННІ НОВИНИ

На День міста «Львівське» подарує дефіляду

|

На День міста 6 травня пиво «Львівське» подарує львів’янам святкову дефіляду. Як повідомляє прес-служба пива «Львівське», святкування розпочнеться на площі Ринок, де буде відтворено події древнього міста.

Зокрема, на вуличках нашого міста можна буде зустріти відомих у минулому львів’ян, здійснити історичну мандрівку містом.

Ще одним подарунком від «Львівського» стане концертне дійство – музична феєрія, від класики, легкого джазу до сучасної молодіжної музики з українською етнічною складовою. Дефіляда відбудеться за участю славетного симфонічного оркестру «Леополіс», гурту «Turnioki», гурту «Дримба да Дзиґа», гурту «НеДіля». Крім того, у рамках дійства гурт «Тартак» виконає свій етнічний проект «Гуляй Город».

Під час дефіляди проходитимуть різноманітні конкурси та міські забави. Переможці конкурсів отримають спеціальні призи від «Львівського». До речі, такий подарунок може отримати будь-хто. Щоправда, за однієї умови: якщо прийдете на святкування одягнені за львівською модою початку XX ст.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *