ОСТАННІ НОВИНИ

Профільна комісія облради проти приватизації львівського іподрому

|

Постійна комісія з питань розвитку села та АПК Львівської обласної ради категорично проти приватизації львівського іподрому. Як передає прес-служба обласної ради, таке рішення озвучено під час нещодавнього засідання комісії.

«Обласні обранці підтримали позицію Міністерства аграрної політики про неприпустимість приватизації Львівського іподрому і підтримали пропозицію Миколи Гориня ще раз скерувати лист до Кабінету Міністрів з проханням виконати Розпорядження № 276-р від 11 липня 2001 року “Про передачу ДП „Львівський іподром”, – зазначено в повідомленні прес-служби.

На засідання комісії були запрошені заступник голови обласної ради Микола Горинь, заступник голови ЛОДА з питань АПК Іван Стефанишин, начальник головного управління агропромислового розвитку ЛОДА Михайло Кожушко, директор ДП „Львівський іподром” М. Стець.

Також комісія розглянула проект Концепції Програми розвитку села та формування самодостатніх територіальних громад на період до 2015 року. Після обговорення Концепції депутати вирішили скерувати її на розгляд чергової сесії Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *