ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович скаржиться, що не годен зустрітися з Ющенком

|

Прем’єр-міністр Віктор Янукович заявляє, що після підписання Президентом указу від 26 квітня про перенесення виборів, йому так і не вдалося зустрітися з главою держави. Про це він сказав у четвер, відкриваючи засідання уряду, передає кореспондент «proUA».

Янукович нагадав, що в перший день переговорів робочих груп, куди увійшли по два представники від Президента, прем’єр-міністра та від парламентських фракцій, було досягнуто певних домовленостей.

За його словами, він був задоволений діями цих робочих груп. Однією з домовленостей, за словами Януковича, було «припинення будь-яких дій Президента, Кабміну, Верховної Ради», однак 26 квітня ці домовленості були порушені. «На жаль, ця домовленість була порушена», – наголосив Янукович.

При цьому він зазначив, що з того часу йому не вдалося зустрітися і переговорити з Президентом. «Мені не вдалося ні в цей день, ні на другий день, коли я повернувся до України (з робочої поїздки до Узбекистану – «proUA»), зв’язатися з Президентом. На жаль», – сказав прем’єр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *