ОСТАННІ НОВИНИ

Cендак потрапив до списку ворогів преси

|

Екс-голова Львівської обласної ради та депутат обласної ради поточного скликання Михайло Сендак потрапив до десятки ворогів преси, що його уклав Інститут масової інформації. Ця інформація оприлюднена на сайті ІМІ.

Пан Сендак потрапив до цього анти рейтингу, вперше укладеного в Україні, через те, що публічно тиснув на журналістів обласної телекомпанії «Львів-ТБ», вимагаючи доступу до ефіру та вимагав від телекомпанії знімати програми з ефіру.

Проте головним героєм рейтингу став міський голова Києва Леонід Чернівецький, а за ним розташувалися народний депутат України Олег Калашников та Архієпископ Павло, намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Також до першої п’ятірки увійшли народний депутат від фракції Партії регіонів Дмитро Шенцев та спікер кримського парламенту Анатолій Гриценко,

На шостому місці опинився міський голова Донецька Олександр Лук’янченко, а на сьомому – нардеп від тої ж таки Партії регіонів Василь Кисельов

Слід зазначити, що М.Сендак випередив міського голову Ладижина Вінницької області Валерія Коломойцева та голову Верховної Ради Олександра Мороза.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *