ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові будуть «Галицькі сезони моди «Fashion line»

|

У Львові відбудеться перший проект «Галицьких сезонів моди «Fashion line». Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції автор проекту Петро Несторенко-Ланько, «Галицькі сезони моди» є аналогом київського показу мод, щоправда, у значно менших масштабах.

«До київського рівня ми ще не доросли», – наголосив автор проекту. Зокрема, дійство триватиме протягом двох вечорів 5-6 травня у нічному клубі «Пікассо». Цьогоріч у показі мод візьмуть участь 12 молодих львівських дизайнерів, випускників Львівської національної академії мистецтв та технікуму легкої промисловості, два дизайнери з Польщі. Крім того, на «Галицьких сезонах мод «Fashion line» можна буде побачити одяг від спеціального гостя, відомої української дизайнерки з Києва Анни Бабенко.

За словами Петра Несторенка-Ланька, кожен з двох днів показу матиме свій особливий формат: 5 травня – Етно-фешн, під час якого дизайнери зі Львова представлять колекції, виконані у етно-стилі. Шостого травня – колекції у стилі гламур-фешн, тобто класичний та клубний стиль.

Як розповів Петро Несторенко-Ланько, організатори планують, що «Галицькі сезони моди» стануть доброю традицією і відбуватимуться двічі на рік. «Це будуть сезонні колекції: весна-літо та осінь-зима», – розповів автор проекту. Орієнтовно вони збігатимуться зі святкуванням Дня Львова. У майбутньому до участі в дійстві запросять не лише львівських дизайнерів, а й гостей з усієї Західної України: Луцька, дизайнери з Білорусі, Угорщини. «Ми хочемо зробити міжнародний формат», – додав Петро Несторенко-Ланько.

Вартість квитка на перший «Fashion line» – 50-80 гривень. Проте спеціальних запрошень значно більше, ніж квитків.

До речі, наприкінці заходу проводитимуть аукціон, на якому продаватимуть роботи дийзайнерів. Вилучені гроші організатори скерують на благодійність.

«Галицькі сезони моди «Fashion line» відбудеться у рамках святкування Дня Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *