ОСТАННІ НОВИНИ

Вчителі музичної школи №6 голодують

|

Безстрокове голодування розпочали сьогодні шестеро членів вільної профспілки Львівської державної дитячої музичної школи №6. Вони вимагають припинити переслідування та приниження членів профспілки, звільнити з посади заступника директора школи з навчально-виховної роботи Оксану Павлось та притягнути адміністрацію школи до відповідальності «за потурання грубим порушенням законодавства з боку пані Павлось та елементарних норм моралі».

Відповідні заяви голодувальники протягом нинішнього дня подадуть голові Львівської обласної адміністрації Петру Олійнику, н ачальнику управління культури і туризму ЛОДА Галині Дорощук, начальнику міського управління культури і туризму Андрієві Сидору та директорові школи Богданові Ховзуну. Подаємо текст заяви повністю:

«У зв’язку з тим, що систематичні порушення норм КЗпП України адміністрацією ЛДДМШ №6, цинічне замовчування відверто брутальних та аморальних випадків у нашій школі не знаходять належної оцінки в адміністрації школи та керівництва управління культури міста та області, вільна профспілка освіти та науки ЛДДМШ № 6 оголошує цілодобове голодування без покидання приміщення школи з 3-го травня 2007 року. Акцію присвячуємо дню Міжнародної солідарності трудящих».

Вільна профспілка Львівської державної дитячої музичної школи №6 нараховує 11 членів. Загалом у школі працює 51 особа і навчається 250 учнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *