ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ викрила факт розтрати понад мільйона бюджетних коштів

|

Співробітники Управління СБУ у Львівській області встановили факт неправомірного використання 1 мільйона 380 тисяч гривень бюджетних коштів, призначених для закупівлі медичного рентгенодіагностичного обладнання для двох лікарень гірських районів Львівщини. Про це повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

З’ясовано, що у 2000-2004 роках службовці цих двох медичних закладів придбали у приватних підприємствах обладнання загальною вартістю 1 мільйон 380 тисяч гривень без проведення тендеру, що передбачено законом.

Також з’ясувалося, що застосування придбаного рентгенодіагностичого обладнання на території України не дозволено, бо його технічні параметри не відповідають вимогам та нормам медичного законодавства. У підсумку санітарно-епідеміологічна служба Львівської області заборонила експлуатацію закупленого обладнання.

Спецпідрозділ боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ у Львівській області за фактами розтрати майна та зловживання службовим становищем порушив дві кримінальні справи за ч.5 ст191 ККУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *