ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія пропонуює заборонити перевірки ЗМІ на час виборчої кампанії

|

Національна комісія з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України пропонує заборонити перевірки мас-медіа фіскальними органами на період проведення виборчої кампанії.

Про це йшлося у п’ятницю на засіданні Нацкомісії у Секретаріаті Президента, – повідомили «proUA» у прес-службі Глави держави. Учасники зустрічі обговорили низку пріоритетних завдань розвитку національної інформаційної сфери.

Окрему увагу було приділено ситуації, що склалася в Україні з цифровим телебаченням. Члени Національної комісії наголосили на необхідності поглиблення міжвідомчої координації та пришвидшення підготовки державної програми щодо реалізації цього проекту.

Також члени Нацкомісії розглянули подальші шляхи модернізації системи підготовки журналістських кадрів в Україні, що значно сприятиме розвитку українського медіаринку.
Учасники наради заслухали інформацію Голови національної комісії Тараса Петріва про діяльність міжвідомчої Робочої групи в рамках Національної ініціативи «Суспільне мовлення» та про результати виїзного засідання членів Комісії до АР Крим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *