ОСТАННІ НОВИНИ

Піскун ще нікого не звільнив і не призначив - Корнякова

|

У Генеральній прокуратурі не звільняли заступників генпрокурора й не призначали Миколу Голомшу першим заступником Генерального прокурора замість Віктора Пшонки. Про це заявив заступник генерального прокурора Тетяна Корнякова, коментуючи інформацію про кадрові перестановки в ГПУ.

«Це неправильна інформація, ніхто нікого не звільняв, усі працюють, усе на місці», – сказала Корнякова. Щодо інформації про призначення Голомші Корнякова зазначила: «Я про таке не чула, я про це не знаю».

Також Корнякова повідомила, що на порядку денному сьогоднішньої колегії Генпрокуратури кадрових питань немає. Вона підтвердила свою вчорашню інформацію про те, що розглядатиметься питання дотримання законодавства щодо безпеки перевезень вантажів і багажу пасажирів, за яким вона сама доповідатиме, а також питання комплексної перевірки в прокуратурі Черкаської області, за яким буде доповідати Пшонка.

Корнякова здивувалася, довідавшись від журналістів, що засідання колегії проходитиме без преси. Вона повідомила, що вчора сама чула, як керівникові прес-служби Генпрокуратури доручили запросити пресу. «А чому пресу не запросили?! Це просто… Я вчора чула, що йому доручили пресу запросити», – сказала вона. Відносно своєї доповіді Корнякова підкреслила: «Це дуже цікаве питання, я сама хотіла б, щоб преса послухала».

У четвер, 27 квітня, увечері в телеефірі представник «Нашої України» Руслан Князевич заявив, що має інформацію про те, що Святослав Піскун, поновлений у четвер на посаді генпрокурора, змінив склад колегії Генпрокуратури й повернув членів колегії, котрі обіймали ці посади під час його попереднього «генпрокурорства» і про те, що прокурор Львівської області Микола Голомша призначений на посаду першого заступника . генпрокурора, передає proUAз посиланням на «ЛІГАБізнесІнформ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *