ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні продовжиться суд у справі про 15 земельних ділянок

|

Сьогодні о 10.15 у приміщенні Львівського господарського апеляційного суду продовжиться слухання справи щодо незаконного привласнення 15 земельних ділянок під будівництво АЗС, передає прес-служба міської ради.

СП «Західна нафтова група» подала судовий позов до Львівської міської ради щодо визнання права власності на 15 земельних ділянок під будівництво АЗС у Львові. Перше слухання цієї справи відбулося 17 квітня 2007 року. Однак тоді суд оголосив перерву, відповідне клопотання подали депутати Львівської міської ради, що відстоюють інтереси міста в суді. Оголошення перерви в судовому засіданні було зумовлено тим, що паралельно в апеляційному суді, але інша колегія суддів, розглядала позов Львівської міської ради до СП «Західна нафтова група» та ПП «Галицькі страви» про визнання недійсним договору купівлі-продажу 15 земельних ділянок між Львівською міською радою та ПП «Галицькі страви». Оскільки, як стверджують депутати, цей договір було укладено на основі сфальсифікованої ухвали №688 від 29.06.2000 року. За час перерви юристи міської ради мали подати документи, які підтверджують, що законного набуття власності на згадані земельні ділянки «Західною нафтовою групою» не відбулося.

Інтереси міста в судовому засіданні захищатимуть депутати Львівської міської ради, Віра Лясковська, Тетяна Крушельницька, Олег Махніцький, Володимир Гірняк, а також голова Личаківської районної адміністрації Василь Білоус та експерт зі земельних питань Петро Коваль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *