ОСТАННІ НОВИНИ

Репресовані та реабілітовані громадяни у Львові матимуть проїзні картки

|

Більше 300 репресованих та реабілітованим осіб користуватимуться міським електротранспортом у травні безкоштовно. Як повідомляє прес-служба міської ради, на ці потреби управління соціального захисту щомісячно перераховуватиме кошти Спілці політичних в`язнів України і Львівському обласному товариству політичних в`язнів та репресованих .

У травні, згідно з поданими списками, безкоштовний проїзд в електротранспорті буде забезпечено трьомстам вісімдесяти чотирьом, на придбання проїзних карток для них перераховано 15 тисяч 360 гривень.

У вівторок, 24 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради вирішив затвердити порядок фінансування видатків на придбання проїзних карток репресованим та реабілітованим громадянам.

Заяву про необхідну суму коштів для придбання проїзних документів і завірені списки осіб управлінню соціального захисту подають Львівська обласна організація Спілки політичних в`язнів України, Львівське обласне товариство політичних в`язнів та репресованих.

Згідно з рішенням виконкому, громадські організації мають оплатити вартість проїзних карток у дводенний термін після отримання коштів від управління соціального захисту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *