ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко просить Януковича дати суддям більше грошей

|

Президент України Віктор Ющенко вважає, що в Держбюджеті на 2007 рік заплановано недостатньо видатків на утримання судової влади. Про це йдеться у листі Глава держави до Прем’єр-міністра Віктора Януковича, повідомили «proUA» у прес-службі Президента.

Глава держави вказує на те, що в Законі України «Про Державний бюджет України на 2007 рік» на утримання судової влади враховані видатки в обсягах, менших від потреб.

«Неналежним чином виконуються і завдання, передбачені Планом заходів на 2006 рік щодо вдосконалення судового устрою та забезпечення справедливого судочинства в Україні відповідно до європейських стандартів, затвердженим Указом Президента України від 20 березня 2006 року № 242», – йдеться у листі Ющенка.

З огляду на це, Президент просить Прем’єр-міністра особисто розглянути спільне звернення Верховного Суду України, Ради суддів України і Державної судової адміністрації України та при внесенні змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2007 рік» врахувати збільшення видатків на утримання судової влади.

Про вжиті заходи Ющенко просить повідомити до 1 липня 2007 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *