ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові говоритимуть про гендерне насильство та методи його запобігання

|

У Львові говоритимуть про сучасний стан гендерного насильства та методи його запобігання. Круглий стіл на таку тематику відбудеться завтра, 27 квітня, у приміщенні ЛОДА.

Про ситуацію у сфері запобігання домашньому насильству доповідатимуть представники управління громадської безпеки головного управління УМВСУ у Львівській області, управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації, Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді головного управління охорони здоров’я ЛОДА та інші.

Зокрема, у заході візьмуть участь представники громадських організацій, які працюють у сфері захисту прав людини, гендерної проблематики, голова підкомітету з питань ґендерної політики Комітету ВРУ з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Олена Бондаренко та інші.

Організатором заходу є підкомітет з гендерної політики Комітету ВРУ з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин разом з програмою сприяння парламенту України, гендерним центром ім. Н. Кобринської та управлінням у справах сім’ї та молоді ЛОДА.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *