ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця року львівські школи відремонтують

|

До кінця цього року львівські школи відремонтують. Щоправда, це стосується не всіх навчальних закладів, а лише тих, які є у списку бюджету розвитку міста. Саме в цьому запевнив журналістів під час сьогоднішнього виїзного брифінгу щодо реконструкції закладів культури начальник управління капітального будівництва Богдан Коваль.

Насамперед цьогоріч відремонтують Дитячу лікарню, що на Пилипа Орлика, школу №55. «Це й школа №80, на якій відремонтують дах, це школа №30, де замінять покрівлю», – розповів Богдан Коваль.

Крім того, начальник управління капітального будівництва наголосив, що до першого вересня мають завершитися реконструкційні роботи Державної дитячої школи мистецтв №10, яка на вулиці Пулюя, 7. Там ремонтні роботи розпочалися ще у 2005 році. Раніше в приміщенні школи був дитячий садочок, однак у 2005 році розпочався процес розділення закладу на дві частини: музичну школу і дитячий садок. Тоді ж почалося перепланування приміщень. «Торік підрядні організації виконали робіт на 450 тисяч гривень і на цей рік роботи мають продовжити, сума наданих грошей на цей рік становить 312 тисяч гривень», – розповів Богдан Коваль.

Наразі в приміщенні школи змінили перегородки, вікна, двері, встановили внутрішні електромонтажні роботи та інше. Щоправда, є проблема з водопостачанням: у школі вже багато років є лише гаряча вода.

Дитяча школа мистецтв – єдина музична школа у Франківському районі. Наразі тут навчається 338 учнів. Окрім того, у школі займається шестеро дітей, які мають вади зору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *