ОСТАННІ НОВИНИ

Проведення імпічменту Президента неможливе - Кириленко

|

Лідер «Нашої України» В’ячеслав Кириленко заявив, що проведення імпічменту Президенту неможливо. Про це він заявив після зустрічі з Генеральним секретарем Ради Європи Террі Девісом, повідомляє прес-служба «Нашої України».

«Проведення імпічменту є неможливим, тому що колишня правляча коаліція у колишньому парламенті і тоді не мала голосів для цієї процедури, і зараз немає. Тому це політичне залякування може тішити хіба що власні амбіції представників колишньої коаліції», – сказав він.

Такими розмовами, зазначив Кириленко, вони можуть «заповнювати паузи під час нелегітимних засідань нелегітимної вже Верховної Ради, які, до речі, транслюються коштом державного бюджету, а значить, за гроші платників податків. Але жодних правових наслідків ці безвідповідальні заяви мати не можуть».

«Ми переконані, що нині на порядку денному повинні стояти не заклики до імпічменту, а розмови про порозуміння, про участь усіх політичних сил у позачергових парламентських виборах та продуктивні дискусії довкола нової редакції Конституції України, яка збалансує усі гілки влади і дасть громадянам віру у те, що їхні права і свободи жорстко забезпечені Конституцією», – наголосив Кириленко.

Крім того, він повідомив, що політичні консультації на тему проведення дострокових виборів з представниками колишньої коаліції будуть продовжуватися.

Нагадаємо, раніше народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що ПР ініціюватиме проведення процедури імпічменту Президентові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *