ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ підтримає ідею імпічменту президента, бо Тимошенко претендує на цю посаду – Чорновіл

|

Народний депутат України Тарас Чорновіл вважає, що фракція БЮТ підтримає рішення про імпічмент Президенту, оскільки її лідер претендує на крісло Глави держави. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, він заявив в інтерв`ю парламентським журналістам.

«А ви не думали, чому Тимошенко підтримує парламентські вибори, що вона одержує. Річ у тому, що, наполягаючи на парламентських виборах, вона знає, що будуть дострокові президентські. Вона хоче загнати Президента в глухий кут, адже на чергових президентських виборах, і я це повинен визнати, у неї з`являються дуже великі шанси перемогти. Саме на позачергових виборах», – сказав Чорновіл.

В той же час він відзначив, що існуюча двополярність влади задовольняє більшість людей. «У випадку ж перемоги, наприклад Януковича, або когось іншого з наших представників, створюється однополярність і це лякає дуже багатьох людей. Вони голосуватимуть за кого завгодно, лише б зберегти цю двополярність», – упевнений депутат.

Чорновіл відмовився називати які-небудь факти про переговори, які ведуться в Раді , передає офіційний сайт Партії регіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *