ОСТАННІ НОВИНИ

Проблеми протиправних поглинань підприємств обговорять у Львові

|

Перша міжнародна конференція «Антирейдер – Львів 2007» у Західній Україні відбудеться 18 травня у Львові під патронатом Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, Державного комітету фінансового моніторингу України та Львівської обласної державної адміністрації. Про це повідомили організатори конференції.

У конференції візьмуть участь представники Фонду держмайна України, секретарі робочих груп з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств у складі обласних державних адміністрацій восьми областей Західного регіону України, керівники правоохоронних, виконавчих та судових органів, народні депутати України, топ-менеджери провідних інвестиційних компаній, юридичні консультанти, керівники стратегічних підприємств України, а також представники малого та середнього бізнесу. Особливу увагу на конференції буде приділено проблемам недружніх поглинань підприємств та ефективній боротьбі з рейдерством, ролі та участі держави в протистоянні захопленням, а також обміну науково-практичним досвідом захисту від недружніх поглинань провідних спеціалістів України, Росії та Казахстану.

Організовує конференцію Асоціація економічної безпеки, член Міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств при Кабінеті Міністрів України. Конференція відбуватиметься в конференц-залі готелю “Супутник”, на вул. Княгині Ольги, 116.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *