ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканал» експериментує з 35 тисячами львів’ян

|

Від початку квітня ЛКП «Львівводоканал» забезпечило 35 тисяч львів’ян цілодобовим водопостачанням, щоб побачити, як населення розраховуватиметься за цю послугу. Якщо експеримент буде вдалим – споживачі почнуть стовідсотково розраховуватися за воду – розширений графік з’являтиметься і в інших будинках.

Як повідомив директор ЛКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський, впроваджувати програму цілодобового водопостачання підприємство вирішило з невеликих районів.

Відтак цілодобово послугами водоканалу з квітня змогли скористатися ті будинки, які мали технічну можливість її отримати. Ще одна умова – наявність у будинках загальнобудинкових приладів обліку води.

«Через три місяці ми підіб’ємо підсумки експерименту і побачимо, як розраховуються споживачі. Лише тоді ми знатимемо, як нам рухатися далі», – зазначив Мирослав Заплатинський.

За його словами, для проведення такого експерименту «Львівводоканалу» доведеться щомісяця додатково витрачати 200 тисяч гривень. Утім, директор підприємства каже, що значних фінансових затрат водоканалу це не завдасть, оскільки він сподівається, що львів’яни почнуть менше боргувати.

Від початку цього місяця цілодобова вода прийшла до 106 будинків. Це, зокрема, деякі будинки на вулицях Ярославенка, Мишуги, Скорини, Кульпарківській, Науковій, Миколайчика, Щурата, Виговського, Любінській, Караджича, Мисливській, Баштана, Головатого, Яворницького, Городоцькій, Величковського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *