ОСТАННІ НОВИНИ

Автостоянки та паркінги пристосують до потреб людей-інвалідів

|

За результатами громадських слухань, які відбулися в понеділок, 23 квітня, у Львівській міській раді, до нового проекту положення з визначення операторів паркування внесуть усі пропозиції учасників слухань, передає прес-служба міської ради.

Зокрема, під час прийняття відповідного рішення буде враховано зауваження заступника голови Львівського обласного правління українського фонду реабілітації інвалідів Ярослава Мудрого про те, що досі положення з визначення операторів паркування не передбачало облаштування автостоянок, паркувальних майданчиків відповідно до потреб людей з особливими потребами.

«У майбутньому рішенні буде передбачено встановлення пандусів та інших необхідних пристосувань для людей з особливими потребами. Пропозиції інших учасників слухань будуть пропрацьовані з управлінням транспорту і також враховані. Новий проект положення передбачає проведення економічного аналізу фірм, що вже працюють на ринку, а також підтримку інтересів тих, хто здійснив певні капіталовкладення в облаштування автостоянки.

У новому проекті положення управління економіки узагальнило досвід інших міст України, зокрема Києва, Донецька, а також наш досвід попередніх років. Передбачаємо, що згідно з новим положенням процес визначення операторів паркування відбуватиметься більш прозоро, і це дасть можливість врегульовувати ті питання, які у сфері паркування на сьогодні ще є неврегульованими», – повідомила начальник відділу місцевих податків, тарифів і цін управління економіки Львівської міської ради Галина Стадницька-Гірняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *